Portfolio

SKINCARE CENTAR

SKINCARE CENTAR

Web design, WordPress, Graphic design, SEO

SkinCare Centar je moderna dermatološka ordinacija iz Beograda. Za 11 godina rada iza sebe ima preko 15.000 zadovoljnih klijenata i preko 75.000 uspešnih tretmana. Za potrebe njihovog poslovanja naš tim je napravio novi WP sajt, nova grafička rešenja i unapredio SEO rangiranje

Datum lansiranja: Novembar 2019.

AERO BALKAN D.O.O

AERO BALKAN D.O.O

Web design, Web development, Graphic design, SEO, Photography, Social Media

Aero Balkan d.o.o. Je kompanija sa dugom tradicijom poslovanja u oblasti proizvodnje lepkova (poznati brend OHO), lepljivih traka i kućne hemije. Za potrebe njihovog poslovanja naš tim je napravio novi korporativni web sajt, nova grafička i foto rešenja, unapredio SEO rangiranje i održavao društvene mreže.

Datum lansiranja: Februar 2020.

ROUNDU GOLF

ROUNDU GOLF

Web design, Web development, Graphic design, SEO

RoundU je start-up kompanija iz Izraela koja se bavi izradom naprednog sotfvera za izučavanje kretanja golfera. Njihov sistem je izuzetno tražen jer omogućava dublju analizu tehnika i pomaže u ostvarenju najboljih performansi. Za potrebe njihovog poslovanja naš tim je napravio novi web sajt, grafička rešenja i postavio SEO standarde.

Datum lansiranja: Februar 2020.

YUHOL

YUHOL

Web design, WordPress, Graphic design, SEO, Social Media

Yuhol d.o.o. Je uvoznik i ovlašćeni distributer tehničkih sprejeva i sprejeva u boji marki Motip, Montana i Presto. Za potrebe njihovog poslovanja naš tim je napravio online prodavnicu, nova grafička rešenja (vizit karte, USB poklone, kataloge), unapredio SEO rangiranje i vodio društvene mreže.

Datum lansiranja: Novembar 2019.

ZORAN BOGNAR

ZORAN BOGNAR

Web development

Datum lansiranja: Septembar 2019.

STEFDAV METAL

STEFDAV METAL

Web design, Web development

Datum lansiranja: Oktobar 2019.

VIVA BEND

VIVA BEND

Web development

Datum lansiranja: Februar 2019.

Imate ideju za projekat?

Tu smo za vas!

Sigurni smo da želite da saznate više o digitalnom svetu i kako da razvijete svoje poslovanje u tom prostoru. Pošaljite nam mail ili nas pozovite za razgovor ili konsultaciju!

Top