O nama

Upoznajte nas

O Nama

Upoznajte nas!

Omnicore Media Group se sastoji od šestoro ljudi koji su svoje znanje i iskustvo kovali u velikim domaćim i međunarodnim kompanijama raznih oblasti poslovanja, te kreativni deo tima odlično razume sve potrebe klijenata po pitanju marketinga, prodaje, digitalnih kanala komunikacije, programiranja i dr.

Naš tim je obogaćen ljudima sa izuzetnim kvalitetima koji svakom projektu pristupaju sa punom pažnjom i posvećenošću. Vaša vizija, ideja, brend ili proizvod može dostići najviše granice kroz pažljivo odabrane kanale komunikacije i plasman digitalnih kampanja.

Zašto odabrati nas

Tim sa integritetom

Naši radovi su rezultat posvećenosti klijentima i nalaženja zajedničkog jezika kako bi se ostvarile najbolje performanse. Naš tim konstantno unapređuje svoje znanje i veštine, temeljno ispunjava projektni plan i donosi očekivane rezultate. Ključne vrednosti našeg tima možete videti pri prvom kontaktu sa nama, kao i kroz portfolio radova i ocene klijenata.

Tim sa integritetom

kako radimo

Upoznajte se sa našim
metodom rada

1
Nova priča

Nova priča

Mi želimo da znamo sve o vama! Dobro, ne moramo baš sve, ali je neophodno da razumemo sistem i istoriju vašeg poslovanja kako bismo ga unapredili. Ispričajte nam vašu priču!

2
Koncept

Koncept

Sve prikupljene informacije stavimo na sto i počnemo sa dubokom analizom tržišta, konkurencije, mogućnosti i prostora za napredak. Kao rezultat, stvaramo idealnu strategiju za vas.

3
Idejno rešenje

Idejno rešenje

Nakon analize se posvetimo kreativnim rešenjima koja razvijamo od početka, a kraja zapravo nema. Za naš tim je svaki novi izazov - još jedan izazov!

4
Realizacija

Realizacija

Čim se odlučite za ponuđeno rešenje, zasučemo rukave i počinjemo sa implementacijom! Na redovnom nivou smo u komunikaciji kako bismo zajedno postigli cilj i izveštavamo vas o detaljima naše realizacije.

Imate ideju za projekat?

Tu smo za vas!

Sigurni smo da želite da saznate više o digitalnom svetu i kako da razvijete svoje poslovanje u tom prostoru. Pošaljite nam mail ili nas pozovite za razgovor ili konsultaciju!

Top