Nase usluge

Digital Marketing 360

Digital Marketing 360 predstavlja spoj 9 ključnih aspekata u ovoj oblasti, čime se pokriva kako aktivan tako i pasivan metod komunikacije prema ciljnoj grupi, kupcima i potrošačima.

Web dizajn

Web dizajn

Web sajt je lična karta vašeg poslovanja i najvažniji kanal komunikacije između vas i vaših potencijalnih i trenutnih klijenata, zaposlenih i potrošača. Modernim dizajnom sajta koji je optimizovan za sve uređaje šaljete poruku ciljnoj grupi da pratite trendove i da ozbiljno pristupate poslu.
Web Development

Web Development

Kad su vam zahtevi specifični i kad želite više od samog dizajna sajta, tu smo da pomognemo! Web razvoj obuhvata niz programskih jezika i izrada aplikacija koji će vaše poslovanje učiniti jedinstvenim i praktičnim, kao što je online prodavnica ili najpredniji web portal.
Grafički dizajn

Grafički dizajn

Tek počinjete posao ili razmatrate promenu grafičkih rešenja? Koji god da je slučaj, naš tim dizajnera sa dugogodišnjim iskustvom obožava razvoj grafičkih rešenja – od izrade logotipa, vizit karti, prospekta, flajera, reklamnih postera, priprema za štampu – praktično svega!
Društvene mreže

Društvene mreže

Najmoćniji alat za podizanje pozornosti (awareness) kod ciljne grupe, koja se sve više oslanja na društvene mreže a sve manje na, doskora dominantan, klasični medijski prostor (TV, radio, novine, časopisi). Vaša ciljna grupa vas čeka, a naš posao je da je pronađemo i obavestimo o vašem poslovanju.
SEO

SEO

Search Engine Optimization je metod poboljšanja pozicije na Google pretragama. Ovaj delikatni proces koji utiče da se vaš web sajt nađe na prvoj strani (ili bude prvi rezultat) Google pretrage je itekako važan, a naš tim mu pristupa sa izuzetnom pažnjom. Želimo da vaša ciljna grupa lako dođe do vas!
Fotografija

Fotografija

Prikažite ono što radite u najboljem svetlu! Bilo da su u pitanju proizvodi, poslovni prostor, zaposleni, dešavanja, skupovi - tu smo za vas da profesionalno ovekovečimo trenutak! Sve što treba da uradite jeste da nas pozovete, a sve odatle prepustite nama!
Content/PR

Content/PR

Pišemo za vas tekstove koji prenose jasnu poruku i priču ciljnoj grupi. Naš pristup je konstruktivan, koncizan, elokventan i društveno prihvatljiv, te je prilagodljiv za sve tipove ciljnih grupa. Kada želite da ispričate svoju priču, oslonite se na nas!
PPC kampanje

PPC kampanje

Želite uspešnu i produktivnu reklamu na društvenim mrežama koja donosi rezultate? Želite da vaš proizvod ili usluga dosegnu do mnogo više ljudi nego što je trenutno slučaj? Naš marketing tim će se pobrinuti da novi i povoljni rezultati budu itekako vidljivi!
E-mail marketing

E-mail marketing

E-mail marketing je jedan od najstarijih vidova digitalnog marketinga i svakako i dan danas zaslužan za razvoj kompanija koje su zasnovale svoj marketing na ovaj način. Pravilnom strategijom, odličnim dizajnom i fenomenalnim tekstom naš tim efektivno plasira vaše proizvode i usluge ciljnoj grupi.

Imate ideju za projekat?

Tu smo za vas!

Sigurni smo da želite da saznate više o digitalnom svetu i kako da razvijete svoje poslovanje u tom prostoru. Pošaljite nam mail ili nas pozovite za razgovor ili konsultaciju!

Top